Eveniment

Atena Boca, fondatoarea ”La primul bebe”, este singura româncă aleasă de Facebook în programul Community Leadership 2018

Atena Boca, fondatoarea ”La primul bebe”, este...
24.09.2018, 16:11 14277

Atena Boca, fondatoarea „La primul bebe”, cea mai mare comunitate de sprijin pentru mame educate de la noi, este singura româncă aleasă de Facebook să facă parte din programul Community Leadership 2018, din peste peste 6000 de aplicaţii din aproape toate ţările lumii.

Pe lângă asociaţia „La primul bebe”, pe care a fondat-o după ce a devenit mamă, Atena Boca este şi în spatele celei mai ample comunităţi online din România, destinată gravidelor şi proaspetelor mame, care a reuşit în câţiva ani să aibă un impact real în societate prin sprijinul oferit celor peste 52.000 de membri şi prin strângerea unei sume de aproape jumătate de milion de euro în campaniile sale umanitare.

Facebook Community Leadership Program Residency and Fellowship, acesta este un program de un an oferit şi coordonat de Facebook Headquarters, care sprijină cei mai puternici lideri de comunităţi din întreaga lume să îşi îndeplinească viziunea, atât prin burse, dar mai ales prin training continuu vreme de 12 luni.

„Va fi o şcoală extraordinară pentru mine să pot învăţa direct de la sursă atât de mult timp şi să am şansa uriaşă să îi întâlnesc pe cei mai buni din lume. Un netwrorking la nivel înalt. Sunt singura din Romania, da, şi suntem doar 20 de persoane din Europa, restul vin de pe celelalte continente”, a declarat Atena Boca.

Asociaţia pe care a fondat-o, „La primul bebe”, numără în prezent peste 52.000 de membri activi şi îşi desfăşoară activitatea în 17 oraşe din ţară.

În cadrul grupului, mamele din întreaga ţară şi de peste hotare înscrise în program în urma unui proces de selecţie primesc sprijin în perioada sarcinii şi în primii 4 ani după naştere prin apartenenţa la o comunitate online activă şi educată, informare prin experţi din diverse domenii, acces la evenimentele sale de educaţie parentală de înaltă calitate, organizate special pentru ele.

Ce spunea Atena Boca în urmă cu un an la ZF Live: Atena Boca, Fondator LaPrimulBebe: Am pornit în urmă cu cinci ani de la un grup pe Facebook cu 10 mămici şi am ajuns acum la 40.000 de mame şi 17 filiale locale în toată ţara