Eveniment

Atenţie şoferi: Din cauza ceţii vizibilitatea pe Autostrada Soarelui este redusă sub 100 de metri

Atenţie şoferi: Din cauza ceţii vizibilitatea pe...

Autor: Laura Buciu

09.05.2022, 06:57 18

Este semnalată ceaţă, luni dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, ceea ce determină reducerea vizibilităţii, pe alocuri, sub 100 de metri, avertizează Infotrafic. Potrivit ANM, este cod galben de ceaţă în judeţele Tulcea şi Constanţa.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, luni dimineaţa, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 105 – 212, circulă în condiţii de ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 100 de metri.

De asemenea, este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţele Constanţa şi Tulcea, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

Poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi să reducă viteza, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să evite oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă şi să folosească luminile de ceaţă.

Potrivit meteorologilor din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în judeţele Constanţa şi Tulcea este cod galben de ceaţă până la ora 9.00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO