Eveniment

Au aprovizionat preventiv magazinele cu stocuri mai mari de produse

Autor: Adelina Mihai

14.02.2012, 00:03 167

Wael El Ghadban, şeful distribuitorului de bunuri de larg consum Top Brands Distribution, spune că businessul său nu a fost foarte afectat în ultima perioadă de ninsori, însă şi-a luat câteva măsuri de precauţie pentru a evita eventualele pierderi.

"În această perioadă am încercat să aprovizionăm cu stocuri mai mari magazinele la care facem livrarea de produse. O altă măsură a fost monitorizarea permanentă a informaţiilor legate de starea drumurilor, încercând să nu avem probleme cu maşini blocate în trafic. Agenţii companiei au fost instruiţi să evite zonele în care puteau să se blocheze şi să raporteze orice astfel de incident, totodată să ne informeze asupra zonelor în care întâmpină probleme de drumuri blocate. Sunt anumite zone în care nu s-a putut asigura aprovizionarea magazinelor, însă acestea nu sunt foarte extinse", a spus El Ghadban, executivul de origine palestiniano-libaneză care intermediază anual vânzări de peste 300 de milioane de euro. Principalul client al Top Brands Distribution este producătorul de ţigarete Philip Morris (care produce ţigările Marlboro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO