Eveniment

Aurelian Popa (PDL), fost prefect de Dambovita, numit la conducerea AVAS

11.10.2009, 23:03 499

Premierul Emil Boc a decis ca Autoritatea pentru ValorificareaActivelor Statului (AVAS) sa fie condusa de catre Aurelian Popa,membru PDL, seful Guvernului semnand deja decizia de numire aacestuia in functia de presedinte AVAS, au declarat surseoficiale.

Popa a fost prefect al judetului Dambovita, sprijinit de PDL,pana in martie 2008 cand a fost trecut de premierul Tariceanu inpostul de inspector guvernamental. El a confirmat numirea in nouafunctie. In functia de vicepresedinte AVAS a fost numit un altmembru PDL, Daniel Florea, fostul presedinte al Curtii de Arbitrajpentru Fotbal implicat in deciziile luate in cazul "Valiza". Tot cavicepresedinte AVAS a fost numita Ionela-Bruchental Pop,vicepresedinte PDL Bihor. Ea a detinut, pana la numirea la AVAS,functia de comisar general adjunct al Garzii Nationale de Mediu.Fina de cununie a ministrului Vasile Blaga, ea a facut obiectul maimultor scandaluri de presa, deoarece sotul sau a fost condamnat lainchisoare cu executare pentru implicarea intr-o afacere decontrabanda cu ulei. Premierul l-a inlocuit si pe Gelu Maracineanude la conducerea Agentiei Nationale de Resurse Minerale (ANRM) cuAlexandru Patruti, secretar de stat in Ministerul Economiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO