Eveniment

Austriecii de la Strabag modernizează 10 km de drum judeţean în Sibiu pentru 4,5 mil. euro

Austriecii de la Strabag modernizează 10 km de drum...

Autor: Laurentiu Cotu

15.03.2019, 00:00 243

Constructorul austriac Strabag, cea mai mare companie din sectorul construcţiilor din România, a demarat lucrările de modernizare a drumului judeţean DJ 142 G Copşa Mică-Motiş, investiţie de 21,3 mil. lei (4,5 mil. euro), susţinută din fonduri guvernamentale obţinute de Consiliul Judeţean Sibiu prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). 

Cei 10,4 km de drum judeţean vor fi modernizaţi până la finalul anului 2020 de către compania Strabag SRL, cu care Consiliul Judeţean Sibiu a încheiat contractul de proiectare şi execuţie.

Proiectul „Revigorarea turismului în situl U.N.E.S.C.O. Valea Viilor, prin modernizarea drumului judeţean DJ 142 G Copşa Mică-Motiş’’, prevede, pe lângă lucrările de modernizare a părţii carosabile, şi lucrări la sistemul de scurgere a apelor, semnalizări şi marcaje rutiere, amenajarea intersecţiilor cu drumurile laterale şi lucrări de stabilizare a drumului. Strabag este cel mai mare constructor de pe piaţa locală, cu o cifră de afaceri de aproape 623 de milioane de lei în 2017. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO