Eveniment

Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert cu privire la incendiul violent din Capitală. 24 de autospeciale intervin de urgenţă

Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert cu privire la...

Autor: Cosmin Pirv

31.05.2020, 19:34 3512

Autorităţile au emis duminică după-amiaza un mesaj Ro-Alert pentru populaţie cu privire la incendiul violent cu mari degajări de fum care a izbucnit la două hale de pe Bulevardul Metalurgiei.

Potrivit ISU Bucureşti, mesajul Ro-Alert îi anunţă pe locuitorii Capitalei că pe Bulevardul Metalurgiei a izbucnit un incendiu major, cu degajări mari de fum, iar cetăţenii sunt sfătuiţi să evite zona şi să elibereze căile de acces pentru a facilita trecerea echipajelor de intervenţie.

La faţa locului au fost mobilitate 24 de autospeciale, trei autoscări, echipaje de descarcerare şi trei ambulante SMURD, au mai anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti.

Potrivit acestora, în interiorul celor două hale sunt depozitate, paletizat, alimente în ambalaje de plastic.

Conform ISU, incendiul se manifestă cu degajări mari de fum şi cu flacără violentă, pe o suprafaţă de peste 1000 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO