Eveniment

Autorităţile din Târgu-Jiu au intrat în alertă: O studentă întoarsă din Lombardia dusă la spital după ce s-a simţit rău

Autorităţile din Târgu-Jiu au intrat în alertă: O...

Autor: Loredana Ficiu, Andreea Tobias

24.02.2020, 14:00 243

O studentă care s-a întors sâmbătă din regiunea Lombardia, Italia, la Târgu-Jiu, a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău la şcoală. Medicii spun că ar putea fi infectată cu coronavirus. 

Autorităţile din Târgu-Jiu sunt în alertă, luni, după ce unei studente de la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, care s-a întors sâmbătă din Italia, i s-a făcut rău în timp ce se afla la cursuri.

Fata a fost în vizită în regiunea italiană Lombardia.

„A venit în această dimineaţă (luni - n.r.), la cursuri, este studentă în anul I. I s-a făcut rău, a mers imediat la cabinetul doctorului din facultate. A spus că s-a întors din Italia în urmă cu câteva zile, chiar din Lombardia. Noi am anunţat DSP-ul, Prefectura, au venit cei de la DSP în facultate, persoana căreia i s-a făcut rău a fost preluată de o ambulanţă şi a fost transportată către spital”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Iulian Ţimpea, purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.

Medicii nu exclud posibilitatea ca fata să fie infectată cu coronavirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO