Eveniment

Aversa a câştigat la Tribunalul Bucureşti procesul intentat de AVAS

Aversa a câştigat la Tribunalul Bucureşti procesul...

Autor: Adrian Cojocar

25.04.2014, 00:00 152

Tribunalul Bucureşti a dat câştig de cauză producătorului de pompe Aversa Bucureşti, deţinut de Michael Topolinski, în procesul cu AVAS (actuala AAAS) prin care instituţia statului contesta condiţiile în care firma a fost achiziţionată în toamna anului trecut de către omul de afaceri canadian, au anunţat reprezentanţii Aversa.

Hotărârea este definitivă dar nu şi irevocabilă. AAAS a intentat un proces consorţiului care a câştigat licitaţia de achiziţie a fabricii Aversa, invocând nerespectarea condiţiilor din caietul de sarcini în condiţiile în care tot AAAS a fost cea care a vândut compania către investitorul canadian.

Firmele Blue Diamond Estate, deţinută de Topolinski, şi Autoplast Engineering au câştigat în septembrie licitaţia pentru preluarea activelor producătorului de pompe Aversa, pentru 17,3 milioane euro exclusiv TVA, tranzacţie în care este inclus terenul de 10 hectare din zona Pieţei Obor pe care se află fabrica în prezent.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO