Eveniment

Avertismentul care trimite o undă de şoc în toată lumea. CBS News: Comandanţii ruşi au primit ordine clare de a începe o invazie a Ucrainei

Avertismentul care trimite o undă de şoc în toată...

Autor: Simona Chirciu

20.02.2022, 20:53 104740

Serviciile de inteligenţă americane au informaţii conform cărora comandanţii ruşi au primit ordine clare de a începe o invazie a Ucrainei, potrivit CBS News.

În fiecare zi apar noi informaţii privind tacticile şi poziţionarea armatei ruse. „Putin va face orice este nevoie”, spune corespondentul pentru Securitate naţională CBS News, David Martin.

Serviciile de inteligenţă americane au informaţii conform cărora comandanţii ruşi au primit ordine clare de a începe o invazie a Ucrainei.

„Comandanţii de pe teren au planuri specifice pentru modul în care ar acţiona în sectoarele de pe câmpul de luptă”, a raportat, duminică, corespondentul pentru Securitate naţională CBS News, David Martin, pentru „Face the Nation”.

„Comandanţii ruşi fac tot ceea ce ar face cei americani odată ce au primit ordinul de a acţiona”, a mai spus Martin.

Invazia ar putea începe, în opinia specialistului, cu un atac asupra Kiev-ului, unul de natură cibernetică, în primă fază, pentru a pune capăt comunicării. Apoi, vor fi atacuri cu rachete şi atacuri aeriene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO