Eveniment

Avertismentul lansat de MAI după ultimele 48 de ore: 44 de accidente, 19 persoane decedate. ”Este extrem de mult, viaţa are prioritate!”

Avertismentul lansat de MAI după ultimele 48 de ore: 44...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

26.12.2019, 18:52 415

Ministerul de Interne transmite un mesaj, joi seară, în care trage un semnal de alarmă cu privire la cele 44 de accidente rutiere solddate cu 19 morţi şi 33 de răniţi, evenimentele fiind înregistrate în doar 48 ore. MAI sfătuieşte şoferii să nu se aventureze pe drumuri deoarece îi poate costa viaţa.

„44 de accidente, 19 persoane decedate şi 33 grav rănite... doar în ultimele 48 de ore! Este FOARTE MULT, este EXTREM DE MULT! Vă rugăm să înţelegeţi că nerespectarea regulilor rutiere vă poate costa viaţa! Şi mai înţelegeţi ceva, Sărbători sunt şi la anul... şi peste doi ani... şi peste 10 ani... şi peste 50 de ani. Nu vă mai grăbiţi, pentru că o oră pe care credeţi că o câştigaţi vă poate costa viaţa!”, transmite Ministerul Afacerilor Interne (MAI) pe Facebook.

Administratorii paginii mai precizează că telefonul trebuie închis atunci când conducem, deoarece există pericolul accidente.

Pasagerii sunt sfătuiţi chiar să citească mesajele, astfel încât să audă şi şoferul.

„P. S. Mulţumim poliţiştilor rutieri şi tuturor salvatorilor pompieri care au făcut eforturi supraomeneşti pentru a salva persoanele încarcerate! Ştim că fiecare dramă pe care au văzut-o a lăsat urme grele în sufletele lor! Este foarte greu să îţi stăpâneşti lacrimile atunci când vezi destine de tineri frânte din neglijenţă şi neatenţie! Nu uitaţi: - Viaţa are prioritate şi doar acasă vă aşteaptă cei dragi”, mai spune sursa citată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO