Eveniment

Avion de mici dimensiuni, prăbuşit pe un câmp din Iaşi. Două persoane au fost rănite

Avion de mici dimensiuni, prăbuşit pe un câmp din...

Autor: Andreea Traicu

19.08.2017, 17:42 3205

UPDATE Pilotul avionului prăbuşit în judeţul Iaşi a murit

Pilotul avionului care s-a prăbuşit, sâmbătă, în judeţul Iaşi, a murit, iar starea copilotului este stabilă, a declarat Diana Ciompoeşul, medic şef UPU SMURD

„Din păcate, s-a declarat decesul pilotului. Echipa noastră preia cealaltă persoana rănită şi o vom duce la UPU, la Spitalul Iaşi. Sunt lângă copilot, starea sa este stabilă”, a declarat Diana Cimpoeşul, medic şef UPU SMURD Iaşi.

La rândul său, prefectul judeţului Iaşi, Marian Şerbescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că avionul care s-a prăbuşit făcea primele manevre pentru decolare.

„Avionul făcea primele manevre pentru decolare şi ar fi căzut într-o râpă”, a spus Şerbescu.

Se pare că avionul făcea parte dintr-un grup de şase astfel de aeronave de mici dimensiuni, care se pregăteau pentru un spectacol aerian în comuna Tătăruş.


Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, sâmbătă, pe un câmp din Iaşi. Două persoane au fost rănite, una fiind în stare foarte gravă, potrivit ISU Iaşi.

Avionul s-a prăbuşit în zona localităţii Tătăruş, judeţul Iaşi. Din primele informaţii, la bord erau două persoane, potrivit IGSU.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi a declarat pentru MEDIAFAX că ambele persoane sunt inconştiente. Medicii susţin că una dintre victime este în stop cardio-respirator.

La faţa locului va ajunge un elicopter SMURD. De asemenea, la momentul transmiterii ştirii, intervin trei autospeciale de stingere incendii, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Localitatea unde s-a prăbuşit avionul este la peste 80 de kilometri de Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO