Eveniment

Avionul Wizz Air care a aterizat de urgenţă este un Airbus A320 cu 180 de locuri, luat în leasing

Avionul Wizz Air care a aterizat de urgenţă este un...

Autor: Mirabela Tiron

08.06.2013, 13:39 2074

Avionul Wizz air care a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Fiumicino din cauza unei probleme la trenul de aterizare, potrivit reprezentanţilor Wizz Air este un Airbus A320, cu 180 de locuri, cumpărat în leasing. Oficialii Wizz Air nu au transmis ce vârstă are avionul şi nici numele pilotului, menţionând doar că echipajul de bord (însoţitoarele/însoţitorii de zbor) era format din patru români iar pilotul aeronavei este italian potrivit presei internaţionale.

„Zborul Wizz Air W63141 de astăzi, 8 iunie, pe ruta Bucureşti-Ciampino (Roma) cu 165 de pasageri şi 6 membri a fost redirecţionat spre aeroportul Fiumicino Roma din cauza unei probleme la trenul de aterizare. Pasagerii au fost debarcaţi folosind toboganul de urgenţă. Echipajul şi pasagerii nu au raportat răniţi. Wizz Air va colabora cu autorităţile pentru investigaţii şi îşi cere scuze pasagerilor pentru inconvenienţe”, a spus Daniel de Carvalho, directorul de comunicare al Wizz Air.

Wizz Air este compania aeriană care transportă cei mai mulţi pasageri pe piaţa românească, anul trecut raportând 2,7 mil. de persoane transportate dinspre şi înspre România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO