Eveniment

Bărbat care îngrijea animale, găsit mort din cauza caniculei, pe un câmp din Galaţi

Bărbat care îngrijea animale, găsit mort din cauza...

Autor: Departamentul Corespondenţi

06.08.2017, 13:27 88

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojină, a declarat că bărbatul în vârstă aproximativ de 50 de ani a fost găsit mort sâmbătă seara, după ce a fost căutat toată după-amiaza deoarece dispăruse de lângă animalele de care avea grijă.

Trupul acestuia a fost preluat de Medicina Legală pentru efectuarea autopsiei. El nu prezenta urme de violenţă, dar s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

La ora la care bărbatul era căutat, în zonă se înregistrau în jur de 40 de grade Celsius.

Medicii care au ajuns la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

”S-a întâmplat la Cavadineşti, un bărbat de 50 de ani care avea grijă de animale a murit. L-am găsit în jurul orei 19.00, l-am găsit mort pe câmp. Nu era bătut, nu avea urme de violenţă, a fost anunţată Poliţia, probabil s-a întâmplat din cauza căldurii, nu avea probleme medicale cunoscute”, a spus directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Din cauza valului de căldură, de sâmbătă până duminică şase persoane au fost preluate de Salvare, la Galaţi, după ce au leşinat.

Decesul din comuna Cavadineşti este cel de-al doilea înregistrat în judeţul Galaţi de la apariţia valului de caniculă.

Joi, un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit în oraşul Galaţi, din cauza unui stop cardiorespirator. Acesta a murit la prânz, chiar în faţa blocului în care locuia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO