Eveniment

Bărbat lovit de tramvai pe trecerea de pietoni, în Capitală. Vatmanul spune că nu l-a observat

Bărbat lovit de tramvai pe trecerea de pietoni, în...

Autor: Radu Tutulan

07.08.2017, 09:41 7762

Accidentul a avut loc în jurul orei 08:00, pe Bulevardul Timişoara, din Capitală. Un bărbat de 33 de ani, care traversa pe la trecerea de pietoni, a fost acroşat de un tramvai.

„Pietonul traversa regulamentar strada, pe la trecere. Vatmanul spune că nu l-a observat şi s-a trezit pur şi simplu cu el în faţa tramvaiului. Circulaţia a foat blocată până la ora 09:10, pentru efectuarea cercetărilor la faţă locului. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu consumase băuturi alcoolice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, comisarul Ovidiu Munteanu.

Bărbatul a fost trasnportat la Spitalul Universitar, pentru investigaţii amănunţite. Iniţial, el a refuzat să fie dus la unitatea sanitară.

Pe toată perioada efectuării cercetărilor la faţă locului, circulaţia tramvaielor 8, 25 şi 35 a fost blocată pe sensul spre Piaţă Huwe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO