Eveniment

Barna: Un om ca Ilie Bolojan va avea toată susţinerea USR PLUS ca premier

Barna: Un om ca Ilie Bolojan va avea toată susţinerea...

Autor: Gabriel Pecheanu

02.09.2021, 22:04 245

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna spune că moţiunea de cezură va fi îndreptată împotriva premierului Florin Cîţu şi afirmă că în PNL sunt foarte multe soluţii viabile pentru funcţia de prim-ministru: „Un om ca Ilie Bolojan va avea toată susţinerea USR PLUS”.

”În PNL sunt foarte multe soluţii foarte viabile pentru premier. Un om ca Ilie Bolojan va avea toată susţinerea USR PLUS şi sunt convins că vom putea avea acel guvern stabil din punct de vedere al deciziilor mature”, spune la Digi 24 Dan Barna.

Copreşedintele USR PLUS susţine că moţiunea de cenzură pe care o vor depune alături de parlamentarii AUR nu este îndreptată împotriva Guvernului, ci a premierului Florin Cîţu şi precizează că miniştrii formaţiunii nu-şi vor da demisia din Executiv înaintea de a fi votată în Parlament.

Reprezentanţii USR PLUS au anunţat că îi retrag sprijinul politic premierului Florin Cîţu şi că vor susţine o moţiune de cenzură împotriva acestuia. Deciziile au fost luate în noaptea de miercuri spre joi, în cadrul şedinţei Biroului Naţional al formaţiunii politice. Biroul Naţional USR PLUS a mai decis convocarea Comitetului Politic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO