Eveniment

Băsescu: Companiile de stat pot fi administrate privat - VIDEO

19.05.2011, 17:10 234

"Când am spus că ne trebuie o lege prin care să stabiliminterdicţia numirilor politice în companiile de stat, eu am vrut săconving partidele ca, odată cu schimbarea puterilor să sestabiliească limitele schimbărilor de la nivelul de conducere, adeclarat preşedintele Traian Băsescu, în cadrul evenimentului"Revenirea economiei. Am ieşit din recesiune. Care-i planul pentruviitor? Când va simţi România din nou gustul creşterii?", organizatde Ziarul Financiar.

În privinţa regiilor de stat, ministrul economiei vă poateconfirma că eu l-am rugat să meargă la compania Apa Nova, care seocupă de aprovizionarea cu apă a Bucureştiului. Acest contract numai are niciun consiliu de administraţie deasupra, managerii aucriterii de performanţă stabilite prin contract, iar la un an dupăconcesionarea serviciului nu a mai fost nevoie de platasubvenţiilor pentru apă. Acum Bucureştiul este la mijlocul listeide tarife pe metru cub de apă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO