Eveniment

Băsescu: Nu îl susţin pe Ponta, nu îl susţin pe Iohannis, susţin candidatul PMP la Preşedinţie

Băsescu: Nu îl susţin pe Ponta, nu îl susţin pe...

Autor: Valentina Postelnicu

13.10.2014, 18:43 82

"Am văzut în ultimele două luni o campanie furibundă a celor două blocuri politice - Ponta cu propagandiştii lui şi parlamentarii - şi PNL sau ACL, ambele încercând să mă aloce ceileilalte tabere", a spus Băsescu.

El a ţinut sublinieze că nu îl susţine pe Victor Ponta şi nu îl susţine pe Klaus Iohannis şi nu are nicio înţelegere cu ei.

"PSD-ul spune că sunt în înţelegere cu Iohannis. PSD-ul şi toţi propagandiştii lor, ACL-ul cu toţi propagandiştii lor, din păcate, oameni care au pretenţia că sunt de dreapta s-au înrolat în această zonă, deşi unii dintre ei, până acum două luni nu ştiau cum să fie de dulci cu Ponta, să propage mesajul că preşedintele e în înţelegere cu Ponta. O să îi dezamăgesc şi pe unii şi pe alţii, nu îl susţin şi nu îl voi susţine pe Ponta şi nici nu am vreo înţelegere cu el, nu îl susţin şi nici nu îl voi susţine pe Iohannis şi nici nu am înţelegere cu el", a spus Băsescu.

El a adăugat: "Motivul, valabil pentru amândoi, poate fi rezumat în două cuvinte: amândoi sunt mincinoşi, amândoi sunt corupţi".

"Nu mai vorbim de oportunismul care îi caracteriează pe amândoi", a spus preşedintele.

Traian Băsescu a adăugat că rămâne consecvent în a o susţine la Preşedinţie pe Elena Udrea, candidatul PMP, "pentru că este un om corect, este un om care nu minte şi care a făcut ceva când a fost ministru".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO