Eveniment

Băsescu susţine că va face publică înregistrarea discuţiei cu premierul şi ministrul Finanţelor despre reducerea CAS

Băsescu susţine că va face publică înregistrarea...

Autor: Ioana Câmpean, Valentina Postelnicu

14.07.2014, 18:25 92

Întrebat dacă au fost discuţii aprinse, preşedintele Băsescu a răspuns: ”Cred că am să fac altceva, o să fie prima dată când fac publice înregistrările discuţiillor, să vedem cine minte”.

Preşedintele Traian Băsescu ar putea ataca la Curtea Constituţională proiectul de lege privind reducerea CAS, a declarat premierul Victor Ponta, spunând că discuţia de la Cotroceni nu a avut niciun sens, deoarece şeful statului a vrut să facă doar propagandă politică şi a avut un "ton bădărănesc" la adresa ministrului Finanţelor, Ioana Petrescu.

Întrebat care a fost tonul discuţiei, şeful Guvernului a răspuns: "Un ton destul de bădărănesc la adresa doamnei Petrescu. Poate aflaţi de la preşedinte că studiile de la Harvard sunt nimic pe lângă studiile domniei sale".

"Ne-am certat !", a declarat anterior, agenţiei MEDIAFAX, premierul Victor Ponta, după discuţia cu preşedintele Traian Băsescu pe tema reducerii CAS.

Surse oficiale declaraseră că preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, după discuţiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic după această discuţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO