Eveniment

Bătălia politică lasă urmări: Mihai Tudose, fostul premier care a trecut de la PSD-ul lui Dragnea în barca lui Ponta, a făcut miercuri după-amiaza infarct în timp ce discuta despre alegerile europarlamentare. El urmează să fie operat de urgenţă

Bătălia politică lasă urmări: Mihai Tudose, fostul...

Autor: Diana Grigore, Mediafax

26.03.2019, 16:53 1621

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat de urgenţă marţi la spital, după ce ar fi suferit un infarct, au precizat pentru MEDIAFAX surse din ProRomânia.

”Mihai este în Bucureşti. Nu s-a simţit bine şi a chemat ambulanţa. Este vorba despre o suspiciune de infarct”, au precizat pentru MEDIAFAX surse din interiorul ProRomânia.

Deputatul Pro România Gabriela Podaşcă a declarat marţi că Mihai Tudose era, în momentul în care i s-a făcut rău, cu Victor Ponta şi cu Nicolae Bănicioiu, ultimul acordându-i fostului premier primul ajutor, înainte ca ambulanţă să ajungă şi să îl transporte la spital.

„Nu am multe detalii. Eu nu eram cu ei, eram la sediu. Din câte am înţeles domnul Ponta era împreună cu domnul Tudose şi cu alţi câţiva colegi. La un moment dat i s-a făcut rău, domnul Bănicioiu i-a acordat primul ajutor. A fost chemată o ambulanţă şi în momentul de faţă este la spital. Nu cunosc alte detalii legate de procedurile care se întâmplă în momentul de faţă”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul Gabriela Podaşcă.

Mihai Tudose, 52 de ani, a fost ales deputat de Brăila în Parlamentul României din partea PSD. El a îndeplinit funcţia de premier al României din iunie 2017 până în ianuarie 2018. În ianuarie 2019 a demisionat din PSD şi s-a înscris în ProRomânia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO