Eveniment

Becali: primul lucru la care m-am gândit a fost să-i cer graţiere lui Băsescu

Becali: primul lucru la care m-am gândit a fost să-i...

Autor: Liviu Dadacus

20.05.2013, 19:16 1023

Parlamentarul George Becali a declarat, luni, după anunţul privind condamnarea sa, răspunzând unei întrebări, că nu exclude varianta de a cere preşedintelui Traian Băsescu graţierea sa, menţionând că se simte trădat de statul român şi că va utiliza toate mijloacele legale împotriva sentinţei.

Întrebat dacă va face cerere de graţiere către şeful statului, Becali a răspuns că va folosi toate mijloacele legale: "Ce, îmi cad galoanele?".

Becali a spus că va face cerere către preşedinte, iar acesta va decide ce va face cu solicitarea sa.

Parlamentarul a spus că se simte trădat de stat, adică de procurori.

Parlamentarul George Becali a declarat, luni, că va merge acasă, la familie, menţionând că roagă organele în drept "să aibă un minimum de decenţă şi eleganţă" şi să îl aştepte să se prezinte singur, să nu îi trimită mascaţi la poartă, el adăugând că va ataca decizia la CEDO.

Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO