Eveniment

Begu, despre tensiunile dintre ea şi Simona Halep: E uşor, la nervi, să spui ceva. A fost tensionată

Begu, despre tensiunile dintre ea şi Simona Halep: E...

Autor: Andrei Pal

05.05.2016, 21:22 180

În timpul meciului direct, din sferturile turneului de la Madrid, Halep s-a plâns că antrenorii Irinei dau indicaţii în timpul meciului, deşi regulamentul WTA interzice această practică. Mai mult, Simona s-a plâns şi de modul în care se manifestă Irina.

Declaraţiile date de Irina Begu după meci confirmă starea de tensiune dintre cele două. Sportiva în vârstă de 25 de ani a încercat să fie rezervată, dar a transmis în acelaşi timp săgeţi înspre Simona:

"Eu nu fac ceva în plus dacă joc cu o româncă, dar nu vreau să discut sau să intru într-un scandal, nu e ok pentru noi sau pentru România. Nu vreau să spun mai multe, nu vreau să iasă scandal sau să iasă aşa ceva. E uşor la nervi să spui ceva, probabil a fost tensionată şi de aceea. Să fie un cadou primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi... dacă vrei un set, trebuie să munceşti, nu aveam cum să îl câştig dacă nu munceam. Am intrat mai agresivă în teren în setul doi, am luat mingea mai repede şi până la 3-0 s-a jucat, apoi mi-a dat cateva puncte. Dar de la a da un set şi pâna la a câştiga un set e cale lungă", a declarat Irina Begu la DigiSport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO