Eveniment

Bilanţul dezastrului de la Piatra Neamţ nu s-a încheiat. A fost înregistrat al 12-lea deces al unui pacient de la Spitalul Judeţean din Paşcani

Bilanţul dezastrului de la Piatra Neamţ nu s-a...

Autor: Andreea Tobias

18.11.2020, 12:10 100

Un pacient transferat de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ la Spitalul din Paşcani, în urma incendiului de sâmbătă, a murit. Este al 12-lea deces înregistrat în urma incendiului. Pacientul a fost în secţia ATI arsă.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat că un pacient transferat de la Neamţ la Iaşi a murit.

„Cu regret trebuie să anunţăm că a decedat un pacient din cei 6 de la Neamţ. Este vorba despre o femeie de 72 ani cu multiple comorbidităţi", a spus Carmen Dorobăţ.

10 oameni au murit în urma unui incendiu devastaror la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Mai mulţi pacienţi bolnavi de Covid 19 au fost transferaţi în Iaşi.

Ulterior, un pacient transferat de la UPU a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ la secţia ATI a Spitalului Municipal Paşcani a murit. Acesta suferea de pancreatită acută, era în stare gravă, cu comorbidităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO