Eveniment

Bilanţul până la această oră în Bucureşti: Au fost îndepărtaţi peste 700 de copaci căzuţi; 50 de maşini au fost avariate

Bilanţul până la această oră în Bucureşti: Au fost...

Autor: Nicolae Oprea

26.01.2019, 16:52 456

"În municipiul Bucureşti s-a intervenit pentru degajarea a 740 copaci, trei cabluri electrice şi 10 stâlpi căzuţi pe carosabil, fiind afectate 55 autoturisme", se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, remis MEDIAFAX.

Reprezentanţii MAI precizează că sistemul RO-ALERT a fost folosit în Capitală pentru transmiterea unui mesaj către populaţie, pentru evitarea suprasolicitării sistemului de apelare 112.

Mesajul transmis a fost următorul: "Pentru evitarea suprasolicitării sistemului de apel 112, rugăm populaţia din Bucureşti şi Ilfov să evite apelurile repetate la 112 care vizează degajarea copacilor sau alte situaţii similare, cu excepţia celor cu victime sau care pun în pericol imediat viaţa. La acest moment personalul 112 şi cel al ISU a fost suplimentat, fiind mobilizat pentru gestionarea tuturor situaţiilor de urgenţă, acordând prioritate urgenţelor majore".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO