Eveniment

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Colectiv a ajuns la 41

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la...

Autor: Elvira Gheorghita

07.11.2015, 20:48 9513

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că de la Spitalul Floreasca a murit Elena Toader, care avea 30 de ani. De la Spitalul ”Bagdasar Arseni” a decedat o tânără de 25 de ani, Mavi Sterian.

Potrivit surselor citate, cele două tinere erau în stare critică, având arsuri pe suprafeţe mari din corp şi arsuri ale căilor respiratorii.

Astfel, bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Colectiv a ajuns la 41, după ce sâmbătă au mai murit alte şapte persoane, două dintre acestea în Olanda.

Dintre pacienţii decedaţi în Capitală, trei erau internaţi la Spitalul de Arşi - Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) şi Alexandru Chelba (33 de ani), unul la Spitalul Floreasca - Adrian Popa (29 de ani) şi unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti - Ionuţ Maior (27 de ani).

Cele două victime care au murit în Olanda, unde fuseseră transferate sâmbătă, sunt o tânără italiancă, Tullia Ciotola, în vârstă de 20 de ani, care studia la Bucureşti prin programul Erasmus şi Florin Cristian Popescu, de 35 de ani, bodyguardul clubului Colectiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO