Eveniment

Black a murit la vârsta de 53 de ani; artistul ar fi trebuit să concerteze în acest an la Bucureşti

Black a murit la vârsta de 53 de ani; artistul ar fi...

Autor: Madalina Cerban

27.01.2016, 08:14 636

Cântăreţul britanic Black, al cărui show programat pe 4 martie, la Bucureşti, a fost amânat după ce artistul a fost implicat într-un grav accident de maşină, a decedat, marţi, la vârsta de 53 de ani, potrivit independent.co.uk.

Decesul lui Colin Vearncombe, al cărui nume de scenă era Black, a fost anunţat, marţi, pe pagina de Facebook a artistului.

Black a fost implicat într-un accident de maşină, pe 11 ianuarie, în Irlanda. După accident, Black a fost plasat de medici în comă indusă, starea sa fiind critică, fapt pentru care show-ul său, programat pe 4 martie, la Bucureşti, a fost amânat, după cum au informat, pe 12 ianuarie, organizatorii concertului său din România, German Quality Entertainment.

Pe 22 ianuarie, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, după cum au anunţat reprezentanţii cântăreţului, citaţi de presa internaţională.

Cunoscut pentru piesa "Wonderful Life", care a dominat topurile din Franţa, Germania şi Austria în 1987, britanicul Colin Vearncombe s-a născut în Liverpool, pe 26 mai 1962. El şi-a început activitatea muzicală în 1981, lansând 14 albume de studio şi mai multe materiale live în peste trei decenii de activitate, dar a publicat şi două colecţii de poezii, "I Am Not The Same Person" şi "Walk the Dottet Line".

Noul album, "Blind Faith", a fost lansat pe 13 aprilie 2015, fiind urmat de un turneu în Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO