Eveniment

Boc: Fac un apel pentru luciditate, situaţia dificilă a românilor nu este vina exclusivă a cuiva

Autor: Alexandru Moise

23.12.2010, 12:06 34

Premierul Emil Boc a transmis, joi, după accidentul produs laParlament, un apel către "luciditate şi raţionalitate", afirmând căştie că mulţi români sunt într-o situaţie dificilă, dar că nu estevina exclusivă a cuiva, fiind nevoie de o atitudine echilibrată şiraţională, informează Mediafax.

Un accident a avut loc, joi, în sala de plen a CamereiDeputaţilor, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură în plenulreunit al Parlamentului, o persoană căzând de la unul dinbalcoanele sălii.

În timpul intervenţiilor în plenul Parlamentului, în timp cepremierul Emil Boc se pregătea să îşi susţină discursul, un bărbata urcat la unul din balcoanele sălii de plen.

Bărbatul a intrat în lojă, s-a urcat pe marginea balconului, astrigat "Ne-ţi ciuruit"şi le-a arătat parlamentarilor o bilăportocalie cu numărul 13, pe care o ţinea în mână, după care s-aaruncat, căzând peste un pupitru care nu era ocupat de niciunparlamentar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO