Eveniment

Bogaţii lumii au început să sosească la mega-petrecerea de Halloween la Castelul Bran. VIDEO

Autor: Simona Chirciu

30.10.2022, 13:14 7561
UPDATE 12:50 Invitaţii continuă să sosească. La Prato, cei care au ajuns deja au fost serviţi cu Prosecco, apoi cu smoothie-uri. Le-au fost servite platouri cu prosciutto, alţii au preferat paste sau cartofi la cuptor.
 
UPDATE 12:00 Petrecerea privată dată de Elon Musk pentru miliardari şi vedete a devenit prilej pentru meme-uri savuroase.
 
Miliardarul Elon Musk ţine o mega-petrecere de Halloween la Castelul Bran din România, unde sunt invitaţi miliardari şi vedete de la Hollywood, precum Angelina Jolie, cofondatorii Google, Larry Page şi Sergey Brin, sau fondatorul PayPal Peter Thiel. 
Potrivit presei din România, miliardarul Elon Musk ar ţine o petrecere privată la Castelul Bran, alături de alţi miliardari de pe Silicon Valley şi vedete de la Hollywood.
 
La evenimentul privat de duminică seară, de la Bran, vor fi prezenţi oameni cu averi de peste un trilion de dolari. Este vorba despre aniversarea lui Ken Howery, partener la PayPal cu Elon Musk.
 
La petrecerea organizată de Musk, care tocmai a achiziţionat Twitter, au mai fost invitaţi actriţa Angelina Jolie, cofondatorul Google, Larry Page, fondatorul PayPal, Peter Thiel, fondatorul Google, Sergey Brin, şi alţi magnaţi prieteni cu miliardarul, 
Amplasat în Pasul Rucăr-Bran, la 30 km de Braşov, Castelul Bran este unul dintre cele mai emblematice şi cunoscute monumente din România, căci acesta i-a adus reputaţia Transilvaniei ca locul de naştere al legendei lui Dracula. 
 
Julia Sandstrom, actriţă şi DJ, se află deja la Braşov, dar şi Musk şi Angelina Jolie. 
 
O avocată invitată la eveniment arată pe Twitter peisajul mirific cu munţii României. „Din Bucureşti, spre Braşov şi Bran. Voi petrece Halloween-ul sus, în Munţii Transilvaniei. Nu m-am gândit vreodată că voi vedea Castelul Bran în realitate”.   
 
 
Singurul român invitat este Ovidiu Toma, CEO la CryptoDATA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO