Eveniment

Boris Johnson face prima mutare după alegeri: Premierul britanic va impune controale la graniţă

Boris Johnson face prima mutare după alegeri: Premierul...

Autor: Marinela Sarbu

16.12.2019, 11:30 42345

Boris Johnson va impune controale la graniţele Marii Britanii, îmbunătăţiri ale sistemului de sănătate şi investiţii în infrastructura din nordul ţării, au declarat surse din cadrul Partidului Conservator pentru Daily Mail.

Surse conservatoare au declarat că premierul are în vedere divizarea Biroului de Imigrare pentru a crea un nou departament pentru frontiere şi imigrări, în conformitate cu angajamentul său de a reduce numărul de migranţi slab calificaţi care ajung în Marea Britanie.

Noul departament se va concentra pe punerea în aplicare a unui sistem de imigraţie bazat pe puncte în stil australian şi întărirea graniţelor Regatului Unit - lăsând biroul intern să se concentreze pe lupta împotriva criminalităţii.

Johnson va folosi, de asemenea, un fond de infrastructură de 100 de miliarde de lire sterline pentru a-i recompensa pe alegătorii din regiunile centrale şi de nord ale ţării, care au votat pentru prima dată Partidul Conservator.

Strategia sa de „Boosterism” va implica pomparea numerarului în regiunile neglijate, în încercarea de a creşte oportunităţile de muncă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO