Eveniment

Botiş a venit la Guvern pentru o discuţie cu premierul Boc

Autor: Alexandru Moise

19.04.2011, 12:06 32

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a venit la Palatul Victoria,pentru a avea o discuţie cu premierul Emil Boc în urmainformaţiilor privind fondurile europene accesate de către un ONGla care soţia sa este consilier, informează Mediafax.

Ministrul Muncii a declarat anterior că aşteaptă decizia ANI înacest caz, dar că va avea o discuţie atât cu premierul Emil Boc,cât şi cu colegii din partid.

Ioan Botiş este verificat de inspectorii Agenţiei Naţionale deIntegritate (ANI), care urmează să stabilească dacă demnitarul seaflă într-un conflict de interese, având în vedere că soţiaacestuia este consilier pe proiectul "Şansa la demnitate", finanţatde UE şi Guvern.

Botiş a declarat, luni seara, pentru agenţia Mediafax că dinpunct de vedere juridic nu are nici o legătură cu ONG-ul care aprimit fonduri europene şi la care consilier de proiect este soţiasa. El menţionează că nu există un conflict de interese, dar dacăva fi afectată imaginea PDL, demisionează.

Acest posibil conflict de interese a fost dezvăluit luni searăde postul Realitatea TV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO