Eveniment

BREAKING! Florin Cîţu a demisionat de la conducerea PNL

BREAKING! Florin Cîţu a demisionat de la conducerea PNL

Autor: Andreea Tobias

02.04.2022, 12:59 302

Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, că a demisionat de la conducerea PNL.

„Nu am avut şansa că vorbesc cu colegii mei, din păcate nu au vrut să participe la şedinţă, singura convocată statutar. Păcat că PNL arată astăzi că nu respectă statutul”, a afirmat Cîţu după şedinţei Biroului Executiv al partidului, la care liderii filialelor locale nu s-au prezentat.

Cîţu a spus că ar fi vrut să îşi prezinte demisia în faţa colegilor mei, dar pentru că nu au fost acolo, a înregistrat-o la partid.

Întrebat dacă demisionează şi de la şefia Senatului, Florin Cîţu a răspuns: „Nu. Acolo sunt alte discuţii, vom vedea ce se întâmplă şi acolo”.

Întrebat, de asemenea, dacă are ceva să îşi reproşeze, Cîţu a răspuns că „această coaliţie cu PSD pentru mine nu a fost un lucru natural, a fost greu de digerat”, dar tot ceea ce a făcut, indiferent de funcţia în care era, a fost „pentru binele României”.

Chestionat, mai departe, dacă ar fi putut rămâne la conducerea PNL, în cazul în care nu ar fi existat coaliţia cu PSD, Cîţu a spus „cred că da”.

La şedinţa convocată de preşedintele PNL au venit Dan Vâlceanu, care a spus vineri că îşi anunţă demisia, dar şi fostul preşedinte al partidului, Theodor Stolojan.

Liderii a 39 de organizaţii judeţele PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Naţional în şedinţă extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea şi organizarea Congresului Extraordinar : „O situaţie de criză impune măsuri de criză. PNL are nevoie de un nou management”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO