Eveniment

BREAKING. Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub acuzare în dosarul procurorilor de la DNA Ploieşti

BREAKING. Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub acuzare...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

07.03.2019, 17:49 2568

Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub acuzare pentru represiune nedreaptă în dosarul procurorilor de la DNA Ploieşti, Mircea Negulescu şi Lucian Onea, au confirmat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. În acest dosar, Onea şi Negulescu sunt sub control judiciar.

Surse judiciare au confirmat, pentru MEDIAFAX, că Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub acuzare în dosarul procurorilor Lucian Onea şi Mircea Negulescu, de la DNA Ploieşti, au confirmat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

În acest dosar, Onea şi Negulescu sunt sub control judiciar.

Mircea Negulescu este cercetat pentru participaţie improprie sub forma complicităţii la favorizarea făptuitorului şi complicitate la represiunea nedreaptă, iar Lucian Onea, pentru participaţie improprie sub forma complicităţii la favorizarea făptuitorului, represiunea nedreaptă şi cercetare abuzivă.

În fapt, cei doi sunt acuzaţi că au constrâns anumiţi martori să facă sesizări şi tabele false cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept „mită electorală”.

Cei doi, alături de alţi procurori din cadrul DNA Ploieşti, sunt acuzaţi şi de constituire de grup infracţional organizat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO