Eveniment

BREAKING NEWS: O persoană a fost lovită de metrou, în galeria subterană din staţia Piaţa Romană/ UPDATE: Persoana lovită de metrou a murit. Staţiile de metrou Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei sunt închise

Autor: Florin Zafiu

03.01.2019, 15:35 2157

UPDATE: Persoana care a fost lovită, joi, de o ganitură de metrou, la aproximativ 50 metri de peron, în galeria subterană din staţia Piaţa Romană, a murit, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. Metrorex anunţă că staţiile de metrou Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei sunt închise.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis că persoana lovită de metrou a murit. Din cauza rănilor, medicul SMURD nu a putut determina sexul victimei.

Joi, începând cu ora 15:00, circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată, pe Magistrala 2 de metrou, astfel că se circulă în sistem pendulă între staţiile Universitate-Berceni şi Aviatorilor– Pipera, anunţă Metrorex.

Staţiile Romană şi Piaţa Victoriei sunt închise.

Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul.


O persoană a fost lovită, joi, de o ganitură de metrou, la aproximativ 50 metri de peron, în galeria subterană din staţia Piaţa Romană, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Echipajele de salvare încă nu au ajuns la victimă.

Echipajele de salvare aşteaptă, la momentul transmiterii ştirii, decuplarea curentului de pe magistrală pentru a putea ajunge la victimă.

La faţa locului se află salvatorii şi poliţiştii, care iau măsuri pentru extragerea persoanei şi stabilirea contextului în care s-a produs evenimentul.

Circulaţia metroului pe magistrala M2, Berceni - Pipera, este întreruptă, la ora transmiterii ştirii.

Regăsiţi mai jos comunicatul oficial al Metrorex: 

Metrorex informează că, astăzi, 03.01.2019, începând cu ora 15:00, circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată, pe Magistrala 2 de metrou: se circulă în sistem pendulă între staţiile Universitate-Berceni şi Aviatorilor– Pipera. Staţiile Romană şi Piaţa Victoriei sunt închise.

Reorganizarea a fost făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, în tunel, la 50 m de staţia Piaţa Romană, posibilă tentativă de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul.

La faţa locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât şi Salvatarii Metrou.

Metrorex va comunica reluarea circulaţiei trenurilor de metrou în condiţii normale. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO