Eveniment

Business Insights with PwC. Mircea Bozga şi Florin Deaconescu, PwC România: Digitalizarea va continua în un ritm accelerat în perioada următoare. Automatizare va avea o proporţie semnificativă

Autor: Ramona Cornea

18.11.2020, 11:00 558

Digitalizarea companiilor de pe piaţa locală va continua în un ritm accelerat în perioada următoare, iar automatizarea va avea o proporţie semnificativă din acest proces, cred Mircea Bozga şi Florin Deaconescu, parteneri în cadrul PwC România.

”Aşteptarea mea este ca partea de digitalizare să continue în ritm accelerat în perioada următoare. Partea de automatizare va avea o proporţie semnificativă din această zonă. Din informaţiile pe care le-am cules din piaţă, ne aşteptăm ca 90% dintre companii să continue investiţiile în digitalizare în perioada următoare pentru că le consideră business critical. Cineva spunea că viitorul este acum, deci nu există o altă opţiune”, a declarat Mircea Bozga în cadrul emisiunii Business Insights with PwC.

Florin Deaconescu crede că tehnologia a fost o oportunitate pentru companii în criză, criza venind cu o mare oportunitate pentru companiile care activează ăn domeniul tehnologiei.

”Tehnologia a avut un impact asupra tuturor jucătorilor economici în funcţie de unde se aflau ei pe agenda digitală. Cei care făcuseră deja paşi în această călătorie au putut să reacţioneze la această criză în un mod favorabil lor. Această criză nu este una structurală, nu este una de bani cum a fost în 2008 – 2009. Bani sunt în piaţă, întrebarea este unde se vor duce banii ăştia. Cred că zona de tehnologie este prima pe această listă”, a spus Florin Deaconescu în cadrul aceleiaşi emisiuni.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO