Eveniment

Business MAGAZIN după 18 ani. 8 întrebări la care au răspuns liderii de business din România: Cu cine vrei să mergi la cafea, care sunt calităţile şi defectele, de ce se tem cel mai mult şi ce ar vrea să fie într-o altă viaţă

27.11.2022, 11:01 664

Visuri de 18 ani devenite realitate, cariere care au luat turnuri inedite, planuri de viitor, social media şi imagine, calităţile şi defectele liderilor români, dar şi planuri de ieşire la o cafea cu aceştia – au fost câteva dintre temele discuţiilor de la evenimentul „CEO Awards 2022 – BM Networking Party – Like for Like, ca la 18 ani”. În CADRUL ACESTUIA, Business MAGAZIN şi-a sărbătorit majoratul cu prietenii din business. Am vorbit despre istoria revistei, dar şi despre planurile noastre de viitor şi, ca în fiecare an, am acordat premii pentru executivii şi antreprenorii votaţi în clasamentul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, disponibil în curând.

Inspiraţia în afaceri este obiectivul nostru şi la 18 ani aşa că i-am întrebat şi pe executivii şi pe antreprenorii prezenţi la eveniment care au fost visurile lor din tinereţe, în ce măsură au reuşit să le atingă, dacă drumul lor de carieră mai este aplicabil pentru un tânăr care îşi începe astăzi parcursul profesional.

 

Mihaela Bîtu, CEO, ING Bank România

Premiul pentru leadership în banking la feminin

„Cred că la 18 ani voiam să fiu arhitect. Mi-am descoperit pasiunea pentru banking pe parcurs. Este un domeniu frumos, pe care mulţi îl consideră mercantil, dar este un domeniu aplecat spre oameni şi nevoile lor, în cele din urmă, iar ăsta este cel mai important. Dincolo de acest lucru, este un domeniu foarte dinamic, într-o transformare profundă şi care poate să ofere multe oportunităţi de dezvoltare. Cred că noile generaţii vor avea nevoie de mai multe schimbări, să se reinventeze de mai multe ori pe parcursul carierei.”

 

Murat Büyükerk, CEO, Arctic România

Premiul „Ambasadorul României în piaţa de electrocasnice”

„Când eu aveam 18 ani, visul meu era să călătoresc – apoi, de atunci, am fost în mai mult de 140 de ţări din toată lumea, aşadar sunt norocos, toate visele se împlinesc – sper ca visele tuturor celor din sală să se împlinească.”

 

Vedeţi articolul integral pe Business MAGAZIN. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO