Eveniment

Călătoria cu trenul din România spre Ungaria, gratuită pentru refugiaţii din Ucraina

Călătoria cu trenul din România spre Ungaria,...

Autor: Laura Buciu

06.03.2022, 08:00 102

CFR Călători va emite biletul gratuit până în frontieră, iar conductorul MAV, mai departe pe teritoriul Ungariei până la Budapesta sau până la următoarea frontieră.

De asemenea, ca urmare a cererii ridicate în traficul internaţional, CFR Călători a luat măsuri pentru deschiderea a 7 case de bilete in trafic intern si două international în Gara de Nord.

Biletele acordate cu titlu gratuit vor permite circulaţia pe teritoriul naţional pentru persoanele refugiate dar şi continuarea călătoriei dincolo de frontieră, după ce vor primi de la operatorul feroviar ungar, în tren, alte bilete cu titlu gratuit.

Pentru cetăţenii care nu au statut de refugiat şi care doresc să achiziţioneze bilet pentru cursele feroviare internaţionale raman deschise cele două puncte de vânzare dedicate lor.

Pentru deplasările interne, cetăţenii care nu beneficiază de gratuitate pot achiziţiona bilete de la toate celelalte ghişee.

Cetăţenii străini care provin din Ucraina, călătoresc gratuit pe teritoriul României cu CFR Călători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO