Eveniment

Calendar 2012: Politiştii s-au pozat cu oameni de afaceri dubioşi, ca să ştie pe cine să nu oprească

Calendar 2012: Politistii s-au pozat cu oameni de afaceri dubiosi, ca sa stie pe cine sa nu opreasca

Autor: Pro TV

30.11.2011, 13:41 2069

Traditia politistilor din Bistrita Nasaud de a realiza calendare controversate continua si anul acesta. Anii trecuti, acestea erau ilustrate cu domnisoare in uniforma, in postaze provocatoare.

In editia pentru 2012, locul acestora a fost luat de 12 oameni de afaceri din judet, unii dintre ei destul de dubiosi, dupa cum sustin mai multi locuitori din Bistrita Nasaud.

De altfel, oamenii nu sunt deloc incantati de idee.

"Politistii bistriteni au editat un calendar pentru anul 2012, in care apar oameni de afaceri controversati din judet, afisati ostentativ in masinile lor de lux, in legatura directa cu agentii de circulatie, care pentru viitor, trebuie sa stie pe cine sa opreasca si pe cine nu, cui sa-i puna fiola si cui nu... si pe cine sa 'nu' favorizeze in cazul unor accidente. Jenant... Calendarul e sponsorizat de patronii respectivi, care impusca doi iepuri deodata: isi fac reclama de prost gust si se asociaza cu politia, si-i sponsorizeaza demersul jalnic, bineinteles,'dezinteresat'", spune utilizatorul www.stirileprotv.ro care ne-a semnalat initiativa oamenilor legii.

Vedeţi calendarul pe www.protv.ro

Cu unLIKEla pagina de Facebook a Ziarului Financiar (www.facebook.com/ZiarulFinanciar) veţi fi conectaţi în timp real la cele mai importante ştiri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO