Eveniment

Călin Fusu de la Neogen ar putea prelua conducerea Vivre în locul Monicăi Cadogan, cea care a demisionat pe 26 august

Călin Fusu de la Neogen ar putea prelua conducerea Vivre...

Autor: Liviu Popescu

06.09.2021, 17:24 2809

Călin Fusu, co-fondator şi membru al consiliului de administraţie al retailerului de mobilă şi decoraţiuni Vivre Deco, ar putea prelua conducerea Vivre în perioada următoare în locul Monicăi Cadogan – cea care şi-a anunţat demisia pe 26 august, potrivit unor surse ZF.

Astfel, Călin Fusu, cel care are 67% din Neogen – acţionarul majoritar al Vivre, este în cărţi pentru a fi CEO-ul Vivre, companie care are două emisiuni de obligaţiuni listate la bursa de la Bucureşti, 7 mil. euro (listată în iulie 2021 şi scadenţa în aprilie 2026) şi 3,4 mil. euro (listată în aprilie 2020 şi scadenţa în martie 2025). Călin Fusu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, fiind licenţiat în Relaţii Internaţionale în anul 1995.

El şi-a început activitatea ca Equity Trader la NCH Capital. Ulterior, a fondat şi a condus din poziţia de CEO societatea BestJobs. În 2010, platforma s-a deprins din Neogen într-o societate de sine stătătoare, denumită BestJobs Recrutare SA, Călin Fusu preluând funcţia de CEO, pe care a deţinut-o până de curând.

Călin Fusu a investit în firme din diverse sectoare de activitate, precum CleverTaxi (care a fost achiziţionat de către Daimler AG), Vivre Deco, Casta Imobiliare sau Concept Apps SRL.  Pe lângă Neogen (50%), din acţionariatul Vivre mai fac parte Adisory Delta SRL (45%), companie deţinută indirect deţinută de Oliver Cadogan –soţul Monicăi Cadogan, şi Nagy Vajda Andras Peter cu 5%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO