Eveniment

Camioane cu mâncare blocate şi zeci de drumuri închise

Camioane cu mâncare blocate şi zeci de drumuri închise

Autor: Cristina Rosca

08.02.2012, 00:02 269

Gerul năprasnic continuă să perturbe activitatea jucă­torilor din economie fie că este vorba de retaileri, transportatori sau companii din domeniul energetic, iar veştile venite de la meteo­rologi nu aduc nicio îmbunătăţire a situaţiei până la finalul acestei săptă­mâni.

Peste 180 de trenuri au fost anulate ieri, cinci linii erau închise şi au fost înregistrate întârzieri de peste o oră în sud şi sud-est, din cauza zăpezii, a viscolului şi a gheţii de pe firele electrice, a anunţat CFR Călători, citată de Mediafax.

Potrivit informaţiilor disponibile până la închiderea ediţiei, 51 de drumuri naţionale erau închise, iar pe alte 14 sectoare de drum se circula cu dificultate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti a fost închisă ieri de la ora 12.00, traficul fiind oprit şi pe autostrada A2 Bucureşti - Feteşti, Centura Capitalei.

"Am avut camioane care nu au putut ajunge la anumite magazine din zona de sud a ţării. Am avut de asemenea probleme la marfa venită de la import. Situaţia încă nu a intrat în normal", spune Alexandru Vlad, directorul executiv al reţelei de 19 magazine Selgros.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO