Eveniment

Campania ZF #cevreaudelaprimar. Bibiana Stanciulov, magiun de Topoloveni: Aş vrea livezi cu prune în regiunea noastră, să nu mă mai duc până în Bistriţa Năsăud sau Republica Moldova pentru prune. „Eu fac doar politica magiunului de Topoloveni şi noi folosim numai prune româneşti.“

Campania ZF #cevreaudelaprimar. Bibiana Stanciulov,...

Autor: Răzvan Botea

16.09.2020, 08:30 332

Bibiana Stanciulov, fondatoarea producătorului magiunului de Topoloveni, companie cu afaceri de 4,7 mil. de lei în 2019, a transmis către ZF că şi-ar dori de la primarul din Topoloveni şi de la administraţia judeţului Argeş să sprijine dezvoltarea unor livezi de pruni în regiune.

„Din 1990 avem acelaşi primar, care se bucură că am pus Topoloveniul pe harta lumii. Eu m-aş bucura dacă ar aborda politicile Uniunii Europene şi ar dezvolta în regiunea noastră livezi cu pruni, căci noi suntem cei mai mari consumatori de prune proaspete“, a transmis ea.

Bibiana Stanciulov mai spune că anul trecut a mers în Republica Moldova pentru prune: „Eu fac doar politica magiunului de Topoloveni şi noi folosim numai prune româneşti şi mi-aş dori să cumpăr doar din judeţul Argeş, nu şi din Olt sau Bistriţa-Năsăud. Aş vrea să ne dezvoltăm cu cei din arealul nostru. Anul trecut alergam după prune în Republica Moldova.“

Primarul în funcţie din Topoloveni este Gheorghe Boţârcă, unul dintre cei mai lonegivi primari din ţară. El candidează şi la această rundă de alegeri locale din partea PSD pentru primăria Topoloveniului.

Ziarul Financiar a lansat proiectul #cevreaudelaprimar, o campanie care îşi propune să aducă în atenţia administraţiilor locale actuale sau viitoare problemele localităţilor, precum şi ce îşi doresc cetăţenii de la viitorul primar ales după 27 septembrie.

Cu această ocazie, ZF  îndeamnă cititorii din toată ţara să trimită sesizări şi aşteptări de la viitorii primari, însoţite de fotografii, care vor fi publicate atât pe site-ul www.zf.ro, cât şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO