Eveniment

Campanie ZF: Când vom avea linie de metrou spre aeroportul Henri Coandă. Cine răspunde de dezvoltarea Magistralei 6, un proiect în valoare de 1,3 miliarde euro?

Campanie ZF: Când vom avea linie de metrou spre...

Autor: Mirabela Tiron

05.03.2018, 16:35 2159

♦ Metrorex schimbă manager interimar după manager interimar, Ministerul Transporturilor nu spune nimic despre stadiul lucrărilor, dar CFR SA anunţă licitaţia pentru linia feroviară până la Otopeni.

Magistrala 6, unul dintre cele mai mari proiecte de infra­structură anunţat în ultimii 20 de ani, ce implică rea­lizarea unei linii de metrou care să lege Capitala de aeroportul Henri Coandă (Otopeni), nu arată niciun progres pe teren, fiind în continuare la stadiul de documentaţie şi hârtii. 

Între timp, Metrorex schimbă manager interimar după manager interimar, situaţie care influenţează implementarea proiectelor de pe hârtie. Cum face Metrorex linia de metrou spre Otopeni când pe la conducere se perindă doar manageri interimari? Nimeni nu răspunde.

ZF  a solicitat companiei Metrorex, ce administrează metroul, dar şi Ministerului Transporturilor date legate de demersurile care se fac săptămânal în ve­de­rea implementării pro­iec­tului, de­spre cine sunt cei care se ocu­pă de acest proiect şi ce mă­suri au luat până acum, dar nu a primit niciun răspuns.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO