Eveniment

Campioana Simona Halep a fost lăudată de una dintre cele mai prestigioase reviste din lume: Românca a devenit o forţă constantă

Campioana Simona Halep a fost lăudată de una dintre...

Autor: Mihaela Măncilă

08.11.2019, 11:01 315

Simona Halep, în vârstă de 28 de ani, a încheiat anul 2019 pe locul 4 în ierarhia mondială, după ce a fost eliminată din faza grupelor la Turneul Campioanelor. Fostul lider mondial a fost lăudată de una dintre cele mai prestigioase reviste de specialitate din lume, Tennis Magazine. 

Concret, potrivit jurnaliştilor americani, în perioada 2010-2019, Halep a fost inclusă în topul celor mai bune sportive din circuit. Jucătoarea din Constanţa se află pe locul secund, fiind devansată doar de către legendara Serena Williams.

"Numărul 1 mondial, la finalul anilor 2017 şi 2018, românca a devenit o forţă constantă după ce a câştigat şase turnee WTA în 2013. Chiar dacă a fost învinsă în primele trei finale de Grand Slam jucate, Halep a continuat să lupte pentru victoriile de la Roland Garros şi Wimbledon.

Acest lucru a certificat jocul ei şi i-a dat forţa mentală ca să lupte împotriva jucătoarelor care lovesc cu forţă şi în momentele importante", au punctat jurnaliştii de la Tennis Magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO