Eveniment

Carantina de 21 de zile a expirat,duminică,pentru Mazăre.O comisie decide unde-şi va ispăşi pedeapsa

Carantina de 21 de zile a expirat,duminică,pentru...

Autor: Florin Zafiu

09.06.2019, 18:16 51

O comisie a Penitenciarului Rahova trebuie să decidă unde îşi va ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare Radu Mazăre după ce, duminică, a expirat perioada de 21 de zile de carantină.

Potrivit unor surse apropiate fostului primar, acesta ar putea să nu se prezinte la comisia întrunită luni, deoarece Radu Mazăre va fi adus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Mazăre ar putea fi audiat în dosarul campusului social Henri Coandă în care el şi fratele lui au fost achitaţi în primă instanţă.

Aceleaşi surse au mai precizat, pentru MEDIAFAX, că Radu Mazăre este, în prezent, singur în celulă, deoarece a expirat perioada de carantină pentru cei doi colegi ai lui.

Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Mazăre şi-a cerut iubita prin telefon şi, la ceremonie, va purta acelaşi costum pe care-l poartă în faţa instanţei.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO