Eveniment

Carantină de noapte în Craiova şi în timpul săptămânii pentru nevaccinaţi

Carantină de noapte în Craiova şi în timpul...

Autor: Andreea Tobias

03.10.2021, 20:53 111

Restricţiile sunt înăsprite în Craiova începând de luni, după ce a fost depăşit pragul de incidenţă de 7,5 la mia de locuitori. Craiovenii nevaccinaţi nu mai pot ieşi din case după ora 20.00 nici în timpul săptămânii.

Persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală pot circula fără restricţii în orice interval orar. Nu este necesară declaraţia pe proprie răspundere, adeverinţa de la angajator sau legitimaţia de serviciu.

Persoanele nevaccinate nu pot circula în intervalul orar 20.00 - 5.00, cu anumite excepţii care trebuie menţionate în declaraţia pe proprie răspundere.

Magazinele sunt deschide între orele 5.00 - 22.00.

La restaurante, cafenele, săli de fitness, piscine, nunţi, botezuri, spectacole şi teatru pot merge doar persoanele vaccinate sau cele trecute prin boală, până la ora 24.00.

Competiţii sportive în spaţii închise sau deschise sunt permise doar persoanelor vaccinate sau care au trecut prin boală doar între orele 5.00 - 24.00, până la 50 % din capacitatea maximă a spaţiului, cu distanţă de minim 1 metru între persoane şi cu măşti de protecţie.

Rata de infectare, duminică, în Craiova, este de 7,78 la mia de locuitori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO