Eveniment

Care este luna cu cele mai mici preţuri la biletele de avion. Ce reduceri veţi găsi la operatorii aerieni

Care este luna cu cele mai mici preţuri la biletele de...

Autor: Ioana Matei

20.01.2019, 10:23 2971
În luna  ianuarie, biletele de avion au preţuri cu până la 60% mai mici faţă de media întregului an, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii platformei online de călătorii Vola.ro. Ei au analizat preţurile tuturor biletelor de avion cumpărate de pe Vola.ro în ultimii patru ani, pentru toate destinaţiile.  

Astfel, potrivit datelor Vola.ro, destinaţiile europene beneficiază de preţurile cele mai avantajoase în luna , începând de la 15 euro / persoană pentru un bilet de avion dus-întors. Fie că sunt în căutarea marilor capitale europene, a oraşelor mai mici şi cochete sau a destinaţiilor de plajă, călătorii vor putea să găsească mai uşor tarifele mici întreaga lună .

Printre destinaţiile cu preţuri mai mici cu 40% până la 60% faţă de restul anului se numără Berlin - până la 56% mai ieftin, Milano - până la 55% mai ieftin, Paris - până la 45% mai ieftin, Barcelona - până la 45% mai ieftin şi Bruxelles - până la 40% mai ieftin. Preţurile încep de la 15 euro pentru un zbor dus-întors la Milano, 20 euro la Bologna, 26 euro la Atena, 28 euro la Bruxelles, 30 euro la Berlin şi 34 euro la Londra.

Din afara Europei, călătorii pot rezerva, spre exemplu, bilete de avion la Dubai cu până la 40% mai ieftin decât în restul anului. Pentru cei care lucrează sau studiază în afară ţării,  este cea mai bună lună pentru a-şi rezervă biletele de avion spre casă pentru tot restul anului.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO