Eveniment

Casă distrusă de incendiu la Năvodari. Focul s-a extins şi la locuinţa învecinată

Casă distrusă de incendiu la Năvodari. Focul s-a...

Autor: Cătălin Legănel

29.12.2016, 22:12 57

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină, joi seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins podul unei case aflată pe strada Liniştei din Năvodari, la faţa locului deplasându-se trei autospeciale cu apă şi spumă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

Militarii au reuşit să scoată din casă o femeie de 75 de ani, care a suferit o lipotimie, starea ei fiind acum stabilă.

Din primele informaţii, flăcările au pornit din podul locuinţei, iar apoi, ajutate de vânt, ar fi cuprins întreaga casă. Aceasta, care are o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, a fost afectată aproape în totalitate, jumătate din construcţie prăbuşindu-se. Pompierii au reuşit să scoată din imobil trei butelii înainte ca focul să fi ajuns la ele, dar incendiul a cuprins şi două anexe gospodăreşti. De aici au fost salvate mai multe animale, dar şi materiale depozitate.

De asemenea, din cauza vântului puternic, focul s-a extins şi la locuinţa învecinată. Reprezentanţii ISU „Dobrogea” spun că focul a fost localizat, în prezent pompierii acţionând pentru lichidarea acestuia, urmând ca apoi să stabilească şi de la ce a pornit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO