Eveniment

Cât costă să petreci Valentine’s Day la mare în hotelul lui Hagi sau la munte în hotelurile lui Copos?

Cât costă să petreci Valentine’s Day la mare în hotelul lui Hagi sau la munte în hotelurile lui Copos?

Foto: Shutterstock

Autor: Mirabela Tiron

01.02.2012, 13:08 262

Pentru un o mini-vacanţă de două nopţi în apropierea zilei de Valentine's Day în hotelul de patru stele Iaki din Mamaia, deţinut de fostul fotbalist Gheorghe Hagi, trebuie să plătiţi 420 de lei, potrivit datelor transmise de oficialii hotelului.

De Ziua Îndrăgostiţilor, hotelul Iaki a scos la vânzare pachete care includ două nopţi de cazare în perioada 10-12 februarie, cu şampanie, coş de fructe şi flori în cameră, masaj de cuplu şi o cină festivă.

"Aceasta este o ofertă care aduce turişti în hotelul nostru. Până acum avem cam 40 de persoane care au cumpărat oferta cu cazare. Ne aşteptăm să vină la hotel în jur de 100 de persoane pentru cina din 11 februarie cu program artistic", a declarat Iulia Damasaru, marketing and sales coordinator la Iaki.

Pachetele pentru Ziua Îndrăgostiţilor au fost pregătite şi la hotelurile din Poiana Braşov.

Un sejur de două nopţi în hotelurile de trei stele Bradul sau Poiana ale omului de afaceri George Copos din staţiunea Poiana Braşov costă de 199 de euro. Preţul include cazare în cameră dublă, cu mic dejun, acces la spa şi cină romantică, potrivit datelor de pe site-ul companiei Ana Hotels.

Tariful ajunge la 309 euro pe pachet în hotelul de patru stele Bradul, recent modernizat în urma unei investiţii de 11 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO