Eveniment

Cătălin Chelu şi alte trei persoane, reţinuţi în cazul presupusei mite pentru Fătuloiu

Omul de afaceri Cătălin Chelu, prins în timp ce-i oferea mită chestorului Dan Fătuloiu - VIDEO
20.11.2010, 11:24 80

Omul de afaceri Cătălin Chelu şi cele trei persoane reţinute,sâmbătă dimineaţă, de procurorii DNA, în cazul privind o posibilamită ce urma să-i fie oferită secretarului de stat Dan ValentinFătuloiu, vor fi duşi, în cursul după-amiezii la TribunalulBucureşti cu propunere de arestare preventivă, informeazăMediafax.

Avocatul omului de afaceri gălăţean Cătălin Chelu, IoanaIonescu, a declarat, sâmbătă, că în acest caz a făcut denunţ şifiul lui Dan Valentin Fătuloiu.

Ioana Ionescu, a declarat, că fapta de cumpărare de influenţă,una dintre cele două acuzaţii aduse clientului său, nu s-a consumatdeoarece banii nu au fost daţi.

Cătălin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi ŞtefanBadea au fost reţinuţi, sâmbătă dimineaţă, de procurorii DNA, după12 ore de audieri.

Cătălin Chelu este acuzat de dare de mită şi cumpărare deinfluenţă, iar Ştefan Badea este acuzat că i-ar fi facilitatintrarea lui Chelu la Fătuloiu, a spus avocatul Ionescu. Citiţi maimulte pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO