Eveniment

Cătălin Grigoriu, Moldova Farming: Irigaţiile sunt cheia în sectorul de agricultură, fără irigaţii vom vorbi despre o agricultură falimentară

Videoconferinţa ZF & BRD. „Finanţarea agriculturii, blocstart: încotro se îndreaptă investiţiile?”

Cătălin Grigoriu nu crede că va fi o criză alimentară în România sau în Europa, având în vedere contextul geopolitic şi economic din ultima perioadă.

Cătălin Grigoriu nu crede că va fi o criză alimentară în România sau în Europa, având în vedere contextul geopolitic şi economic din ultima perioadă.

Autor: Ramona Cornea

08.11.2022, 18:40 133

 

 

„Sunt foarte multe voci în spaţiul public care vorbesc despre irigaţii, despre Planul Naţional Strategic, bani, 16 mld. euro, 20 mld. euro, dar probabil puţini din cei care vorbesc au încercat vreodată să investească într-un sistem de irigaţii şi să obţină cam 20 de avize şi aprobări din partea celor implicaţi.”

Irigaţiile sunt cheia în sectorul de agricultură, iar fără irigaţii vom vorbi despre o agricultură falimentară în viitor, este de părere Cătălin Grigoriu, antreprenorul care deţine împreună cu fraţii Pavăl afacerea din domeniul cultivării cerealelor şi distribuţiei de inputuri agricole Moldova Farming.

„Despre agricultură sunt foarte multe de vorbit, multe lucruri practice. Cea mai mare problemă în agricultura României de astăzi este dată de lipsa irigaţiilor. În rest, orice alte discuţii referitoare la sustenabilitate, mediu, sunt discuţii care pot privi agricultura pe termen lung, dar fără irigaţii vom vorbi despre o agricultură falimentară. Când vorbeşti despre o agricultură falimentară, nu mai are rost să vorbeşti despre viitor”, a spus Cătălin Grigoriu în cadrul videoconferinţei ZF & BRD. „Finanţarea agriculturii, blocstart: încotro se îndreaptă investiţiile?”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO