Eveniment

Cazul din Caracal. A patra zi de verificări la casa lui Gheorghe Dincă

Cazul din Caracal. A patra zi de verificări la casa lui...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

05.08.2019, 10:05 162

A început a patra zi de verificări la casa unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra şi pe Luiza. Duminică, au fost ridicate noi probe din podul casei.

Anchetatorii au sigilat, duminică, 15.00 casa lui Gheorghe Dincă şi au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei. Este vorba de probe recoltate din podul casei bărbatului, dar şi despre hainele găsite pe un câmp dintre Caracal şi Craiova.

În urma primelor analize, anchetatorii au stabilit că hainele pe care le-a găsit o femeie în apropierea lanului de floarea-soarelui dintre Caracal şi Craiova, unde a fost căutat telefonul Luizei, nu aparţin fetei de 18 ani, din Dioşti, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o.

Cu toate acestea, hainele, respectiv o pereche de blugi şi una de pantaloni scurţi de damă, vor fi expertizate în continuare.

Duminică a fost, de altfel, prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul.

De asemenea, verificări au mai fost făcute şi în curtea casei, care are o suprafaţă de circa cinci hectare.

După ce a participat la percheziţiile locuinţei sale din Caracal, Gheoghe Dincă a fost dus în arestul IPJ Olt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO