Eveniment

Cazul Hardy Chauncey. Moartea unui baschetbalist zguduie spitalele, politia si politica

Cazul Hardy Chauncey. Moartea unui baschetbalist zguduie spitalele, politia si politica

Autor: Pro TV

12.10.2011, 12:34 1702

Drama lui Hardy, un baschetbalist american ucis dupa ce a fost atacat intr-un club din Giurgiu, revolta o tara intreaga si rascoleste lucruri care altfel nu ar fi iesit la suprafata prea curand.

La 4 zile de la decesul baschetbalistului in varsta de 23 ani, auzim pentru prima data pozitia ministrului sanatatii, Ritli Ladislau. Acesta a declarat ca raportul Directiei de Sanatate Publica facut la Spitalul din Giurgiu a gasit probleme organizatorice si administrative.

Ministrul a adaugat ca in cazul Spitalului de la Giurgiu pot fi aplicate sanctiuni de tipul amenzilor, dar poate fi si sesizat Colegiul Medicilor daca se va dovedi ca vina apartine corpului medical insa pana acum nu s-a luat nicio masura de acest fel.



Intrebat daca este normal ca un spital de urgenta sa nu aiba computer tomograf, ministrul Sanatatii a raspuns ca au fost aduse multe echipamente de acest fel si ca, in mod cert, ar mai fi nevoie si de altele.

Medicii romani nu au dat un diagnostic in timp util. Iar politia si parchetul din Giurgiu au tratat cu superficialitate dosarul.

Locuitorii spun ca nu este vorba de lipsa de interes, ci de o mare teama. Mai exact, clanul "Butoane" ar fi atat de influent in zona, incat a reusit sa se impuna chiar si in fata celor care ar trebui sa ne apere. In plus, interlopii ar avea chiar legaturi cu unii politicieni, parlamentari ai Romaniei.



Senatorul UNPR Cezar Magureanu apare intr-o inregistrare VIDEO din 2009 la o petrecere a clanului "Butoane". Cel care este suspectat de uciderea lui Hardy Chauncey, Ionut Tanasoaie, este prieten cu liderii clanului interlop "Butoane".


Liderul clanului "Butoane" din Giurgiu, Octavian Grecu, vechi camatar si expert in barbut si poker recunoscut chiar si de cei din politia judetului, nu a avut in ultimii ani vreun dosar penal, desi aparent are o avere mult mai mare decat ar putea justifica prin afacerile sale la vedere. Citiţi mai mult despre cazul Hardy Chauncey pe www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO